Elfelejtett jelszó

Kérem, adja meg email címét és mi elküldünk egy linket a megadott címre, amely linkre kattintva megadhatja új jelszavát!
Starjobs Magyarország

Starjobs Magyarország

A Starjobs Magyarország Kft. 2001 óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés és egyéb HR szolgáltatás területén

Studium Irodaház 1093, Bp. Czuczor u. 6

A Starjobs Magyarország Kft. a diákmunkában 1983 óta piacvezető Universitas Iskolaszövetkezet (a Meló-Diák Országos Diákmunka Hálózat budapesti tagja) kizárólagos HR-szolgáltató partnereként.
2006-ban csatlakoztunk a STARJOBS rendszeréhez, amely egy HR cégekből álló nemzetközi hálózat (jelenleg 9 országban képviseltetjük magunkat, pl.: Finnország, Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia. Litvánia stb…), akik professzionális és személyes helyi szolgáltatásaikkal, ugyanakkor egy nemzetközi hálózat biztonságával, tapasztalatával és lehetőségeivel állnak mind az álláskeresők mind az ügyfeleik rendelkezésére.
Szolgáltatásaink
Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:
  • Munkaerő-kölcsönzés
  • Munkaerő-közvetítés, Vezető kiválasztás
  • Bérszámfejtés és HR outsourcing
  • Outplacement
Munkaerő-kölcsönzés
A munkaerő-kölcsönzés lehetővé teszi a megbízónk számára, hogy cégük igényeinek megfelelő alkalmazottakhoz jussanak hosszú-, vagy rövid távú projektjeihez anélkül, hogy állományba vennék őket. Mi létesítünk munkaviszonyt a munkavállalóval, kihasználva a kölcsönzés és közvetítés nyújtotta előnyöket.
 
Munkaerő-közvetítés
Munkaerő-közvetítés során a megbízónk által támasztott kritériumrendszer alapján mi, a lehető legrövidebb időn belül megkeressük a legmegfelelőbb munkaerőt. Minden általunk szervezett munkaerőre pótlási garanciát vállalunk!
 
Try & hire - Kölcsönzés utáni közvetítés
A munkaerő-kölcsönzés speciális fajtája, amikor a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk igénybe vétele során a megbízó megbizonyosodhat a kölcsönzött munkavállalóink rátermettségéről, akiknek átvételére, közvetlen foglalkoztatására lehetőséget biztosítunk. 
A kölcsönzési időtartam előrehaladtával ezen szolgáltatásunk díja egyre kedvezőbb.
 
Bérszámfejtés és HR Outsourcing
Bérszámfejtés és bizonyos HR tevékenységek szolgáltatásként történő ellátását ajánljuk leendő partnereinknek, melyet szakértő kollégáink biztosítanak.
 
Outplacement
Partnereinknél történő leépítések esetén javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat, melynek során segítséget nyújtunk a leépítési folyamat megtervezésében, felkészítjük az érintett vezetőket a felmondás átadására és kommunikációjára, pozíciótól és igénytől függően csoportos és egyéni tanácsadást nyújtunk az elbocsájtott dolgozóknak, valamint utánkövetés keretein belül tovább segítjük a résztvevőket a sikeres álláskeresésben, hiszen a szolgáltatás a tréninggel kezdődik, és reményeink szerint sikeres elhelyezéssel ér véget.