Elfelejtett jelszó

Kérem, adja meg email címét és mi elküldünk egy linket a megadott címre, amely linkre kattintva megadhatja új jelszavát!

Megváltozott munkaképességűeknek

Ha Ön megváltozott munkaképességű munkavállaló és szeretné megismerni saját képességeit, lehetőségeit és információhoz szeretne jutni munkavállalással kapcsolatban és tudni szeretné, hogy ki segíthet ebben a folyamatban, jó helyen jár! Ha képezni szeretné önmagát, vagy frissíteni tudását, vagy érdeklődő a témában itt megtalálja a válaszokat!

Ismerkedjen meg oldalunk munkavállalókra vonatkozó lehetőségeivel és regisztráljon! Kellemes böngészést!

Mit nyújt a Portál?

Megmutatja, mely munkaterületeken képes a munkavállaló megváltozott munkaképességűként feladatot vállalni! Ehhez regisztráljon, majd töltse ki magatartás alapú kompetencia kérdőívűnket!

Megismerheti azon szereplőket, akik a munkakeresés területén segítő kezet nyújthatnak! Ehhez tekintse meg a civil szervezetekről szóló oldalakat!

Megmutatja, milyen lehetőség van a szervezet számára, hogy alkosson munkaköri profilt, ami illeszkedik munkakörének definiálására! 500-as minta munkaköri profil áll rendelkezésre a szervezetek számára! Hirdetés formájában megjelentetheti aktuális állásajánlatát!

Sok megválaszolatlan kérdése van a témában? Hasznos tanácsokat, segítő információkat, fogalmi magyarázatokat talál a Tudástárban!

Mi az a MAGATARTÁS-ALAPÚ KOMPETENCIA MÉRŐESZKÖZ?

  • speciális kérdőív
  • alkalmas a védett szervezeteknél alkalmazásban álló megváltozott munkaképességű munkavállalók felmérésére
  • a megváltozott munkaképességű munkavállalók az új munkaerő-piaci portálon önállóan vagy segítő igénybevételével maguk is használhatják
  • 15-20 perc alatt kitölthető, alkalmazkodik megváltozott munkaképességű munkavállalók figyelmének fenntarthatóságához
  • főleg magatartás alapú kompetenciákat vizsgál, amely abban segít, hogy megmutassa melyik munkakörök ellátására lehet képes a munkavállaló
  • algoritmus alapján nagy tömegben képes munkavállalói kompetenciák(kérdőív eredmények) és munkaköri profilok(munkáltató által megfogalmazott elvárások) illesztésére, kiértékelésére.

A portál könnyen kezelhető felületeket biztosít, de a jogi és végrehajtási „útvesztők" között a megváltozott munkaképességű munkavállaló nem minden esetben tud eligazodni. A segítséget a jogosultságok átruházásával megadhatja egy családtag, vagy a regisztráció során kiválasztott segítő szervezet munkatársa is.

Regisztráció